FundedbytheEU
cbc-mne-alb logo

Aftësitë për Punë Shqipëri – Mali i Zi

Skills 4 Jobs Shqipëri – Mali i Zi

Misioni ynë është të rrisim aftësitë e vetëpunësimit dhe sipërmarrjes në zonat ndërkufitare

Bashkohuni me ne në këtë mision!

Rreth nesh Lajmet më të fundit
image
image
image

Qëndroni të përditësuar me lajmet tona më të fundit

Mësoni për aktivitetet dhe rezultatet tona më të fundit

Lajme

Qëndroni të informuar për të gjitha lajmet dhe ngjarjet

Objektivat e projektit

Objektivat e përgjithshme të projektit Aftësitë për punë Shqipëri - Mali i Zi

Aftësitë dhe kompetencat

Rritja e aftësive dhe kompetencave profesionale të të rinjve dhe grave të papuna në rajonin ndërkufitar për të përmbushur kërkesat e punësimit në sektorin e turizmit, TIK-ut dhe mikpritjes.

Vetëpunësimi dhe sipërmarrja

Zhvillimi i aftësive për vetëpunësim/sipërmarrje mes të rinjve dhe grave në rajonin ndërkufitar në fushën e TIK-ut, turizmit, mikpritjes, gastronomisë dhe zejeve tradicionale.

Një markë ndërkufitare

Krijimi i një marke ndërkufitare për promovimin e produkteve dhe shërbimeve vendore, me synimin për të përmirësuar konkurrencën, vetëpunësimin dhe parakushtet për punësim të mëtejshëm.

Shikoni videot tona


Pyetje të shpeshta

Kontrolloni përgjigjet që mund t'ju ndihmojnë

Keni një pyetje?

Vizitoni FAQ tona ose na kontaktoni - ne jemi këtu për të gjitha informacionet që ju nevojiten 😊

NA NDIQNI

Lidhu me ne